• Tilke.
  Osakeyhtiö

 • OUTLET

  Ainutkertainen Outlet

  Järjestämme erittäin odotettuja ja laadukkaita pop up Outlet -myyntitapahtumia ympäri vuoden vaihtuvilla teemoilla. Tällä hetkellä tapahtumamme sijoittuvat Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueille. Suosittujen tapahtumiemme aikana saman katon alta löytyvät tunnettujen ja laadukkaiden kotimaisten brändien lisäksi myös pienempien design-yritysten sekä paikallisten tuottajien tuotteita edullisin Outlet -hinnoin.

  Järjestämme Outlettimme aina vilkkailla ja näkyvillä kauppapaikoilla ja markkinoimme tapahtumiamme laajasti useissa eri medioissa. Panostamme paljon myymälöidemme visuaaliseen ilmeeseen ja viihtyvyyteen sekä tapahtumissamme Sinua palvelee aina iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta.

  Asiakasyrityksillemme tapahtumamme luovat helpon ja toimivan konseptin, joka tuo merkittävää lisämyyntiä oman toiminnan oheen. Olemme kuulleet paljon kehuja mm. konseptimme joustavuudesta ja toimivuudesta yritysasiakkailtamme, jotka useimmat ovat mukana aina uudestaan tapahtumasta toiseen.

  Klikkaa Outlettien logoja lukeaksesi lisää!

  Yritys

  Oletko kiinnostunut osallistumaan Outlet –tapahtumiimme? Hienoa! Olkaa yhteydessä outlet[at]tilke.fi tai 044/0255664 ja kerromme lisää.

  Kiinteistönomistaja ja tapahtumien järjestäjä

  Onko sinulla tila jossa ehdottomasti pitäisi olla kaupunkiin eloa tuova Outlet tai tapahtuma, jonka yhteydessä Outlet olisi mainio lisä? Laita meille viestiä ja vinkkaa paras kauppapaikka: outlet[at]tilke.fi tai 044/0255664.

 • MARKKINOINTI

  Markkinointi

  Markkinointiosastollamme toteutamme erilaisia markkinointikampanjoita ja laajamittaisiakin projekteja niin omien outlettiemme tarpeisiin kuin myös yritysasiakkaillemme. Lisätietoja markkinoinnista saat: jonna[at]tilke.fi / 044 0255664

 • Tilke.
  Osakeyhtiö

  Me

  Suomessa on tällä hetkellä noin 40 000 avointa työpaikkaa ja paljon tekemätöntä työtä vailla tekijää. Tästä huolimatta meillä on edelleen noin 100 000 18-30 -vuotiasta nuorta aikuista vailla työtä ja opiskelupaikkaa. Suurin osa heistä todella haluaa työllistyä ja muuttaa elämänsä suuntaa, mutta he eivät pysty siihen yksin ilman oikeanlaista ohjausta, tukea ja työkokemusta.

  Me Tilkkeellä valmennamme ja ohjaamme hyvin monentaustaisia nuoria aikuisia työelämän ja työyhteisön taito- ja osaamisvaatimuksia kohti oman päivittäisen liiketoimintamme sisällä. Käytössämme on uniikki valmennuksen malli, joka yhdistää konkreettisen työn tekemisen toimialojemme sisällä, oivaltavan oppimisen ja kehittymisen, tiimimuotoisen valmennuksen ja henkilökohtaisen reflektoivan työnohjauksen. Mallimme motivoi työhön, ottaa mukaan työyhteisöön sellaisena kuin on, innostaa oppimaan uutta sekä kehittämään itseään, ja lisäksi antaa taloudellista turvaa palkan muodossa, jota maksetaan niin valmennuksen kuin työnteonkin ajalta. Meidän mallilla on jo nyt valmennettu onnistuneesti monia nuoria aikuisia työelämään ja opintoihin kiinni!

 • YHTEYSTIEDOT

  Ota yhteyttä

  Jonna Mäki-Rahko

  Toimitusjohtaja, hallinto ja markkinointi. Outlet-myyntitapahtumat

  jonna[at]tilke.fi | 044/0255664

  Ronja Hautamäki

  Visuaalinen markkinointisuunnittelija

  ronja[at]tilke.fi | 050/4323211

  Laskutusosoite

  Ritolantie 397

  60720 Tuomikylä, Ilmajoki

  Y-tunnus

  2735320-1